Egyedi mintás üveg

Egyedi mintás üveg
Egyedi mintás üveg szinte bármilyen variációban kialakítható. Ilyenkor általában grafikus által készített minta alapján egy sablonálló fóliát ragasztunk az üveg felületére és a mintát homokfújással, savmaratással, esetleg festési eljárással készítjük el. Az egyedi minta nagyon esztétikus, figyelemfelkeltő és praktikus megoldás.
A nem szokványos minták segítségével valóban különlegessé tehető szinte bármely üvegfelület.
Nem csak feliratokat, de céglogókat, nonfiguratív jeleket, de komplett képeket is rávarázsolhatunk az üvegre.

Üvegre illetve tükörre bármilyen egyedi elképzelés szerinti savmart minta rendelhető!

A "homályosított" üvegek homokfúvással készülnek. A fényesen maradó részeket megvédjük az üvegre ragasztott fóliával, majd a kívánt részt sűrített levegővel kifújt homokszemcsékkel kezeljük, így egyenletes matt felület kapunk. A homokfúvással készült üvegek finom eleganciát képviselnek. Ezt az eljárást különböző alapüvegeken használva különleges hatást érhetünk el. Ezen kívül a színes üvegeket és tükröket is tovább díszíthetjük ezzel a technológiával. A mintáknak csak a képzelet szabhat határt.

Ezekkel a megoldásokkal találkozhatunk ajtólapokon, zuhanyfülkén, térelválasztó üvegfalon, kirakati portálon, asztallapon, üveg névtáblán és számtalan egyéb felhasználási lehetőség lenne még felsorolható, melynek csak az emberi képzelet szab határt...
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Egyedi mintás üveg - színes
Színes
Egyedi mintás üveg - ajtó
Ajtó
Egyedi mintás üveg - tolóajtó
Tolóajtó
 
 
 
A cégünk logóját szeretnénk az üvegfelületekbe viszontlátni, van erre lehetőség??

Igen, lehetséges, kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék a konkrét igényeket és a szóba jöhető megoldásokat!
 
 
Az egyedi mintás üveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00