Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin
Egyedi zuhanykabin tervezésénél munkatársaink évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel, számtalan referenciával állnak megrendelőink rendelkezésére. A keret nélküli zuhanykabinok anyaga 8 mm vastag edzett üveg, igény szerint egyedi szín (RAL színskála) és mintaválasztás alapján is készülhetnek. Ez minden szempontból praktikusabb választás mind esztétikai, mind a mindennapi tartós használat szempontjából is a barkács áruházak kínai választékához képest. A kabin üvegének speciális kezelésére praktikus ötlet a nano bevonat, mely nagymértékben javítja a tisztántarthatóságot és esztétikai szempontból is előnyös, hogy nem látszanak a vízcseppek száradás után az üvegfelületén.
Az egyedi tusolókabin gyártás népszerűsége elsősorban a lakossági igények növekedésének köszönhető. Ahogy a hetvenes, nyolcvanas években tervezett és épült típusházakban szinte mindenhol egyformák voltak a helyiségek, beépített bútorok és berendezési tárgyak, úgy az elmúlt évtizedekben a társasházakban és az egyéni építtetőknél már természetes igény lett az egyedi dolgok beszerzése. Az egyedi zuhanyfülke készítés igényének megnövekedése is ezt mutatja.
Nálunk ezen a téren mindent megtalálhat, kérje ügyfélszolgálati munkatársaink segítségét, vagy látogasson el újpesti bemutatótermünkbe 1044 Budapest Ipari Park u 11. (Megyeri út sarok).
Egyedi méretre készített zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal és kádparaván tervezését, gyártását, kivitelezését és helyszíni szerelését bízza professzionális, specialista szakembereinkre.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 

Fajtái

 
Miért érdemes egyedi tusolót készíttetni, mint megvenni a már kész, gyári modelleket?

Egyrészt azért, mert termékeink jobb minőségűek, mint az előre elkészített változatok, másrészt kihasználhatóak általuk a helyi adottságok, mint például méretek, és esztétikusabbak is, mivel eltüntethetőek velük az esetleges építészeti hiányosságok (pl. egyenetlen fal).
 
 
Az egyedi zuhanykabin árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordultak nálunk. Biztosak vagyunk benne, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00