Edzett ragasztott üveg

Edzett ragasztott üveg
Az edzett ragasztott üveg a biztonsági üvegek úgynevezett csúcskategóriája, mely egyesíti mind az edzett üvegek, mind a ragasztott üvegek előnyeit. Így a legjobban ellenáll a hajlításnak, szélnyomásnak, átdobás, vagy átesés ellen is megfelelően véd. Felhasználási területeit tekintve korlátüvegezésnél, nagymáretű portáloknál, járható üvegfelületeknél, illetve betörésbiztos, üvegezett szerkezeteknél alkalmazzuk ezeket az üvegeket.
Speciális fajtája az ún. robbantott üveg, ami úgy készül, hogy többnyire 3 üveglapot összelaminálnak, amik közül a középső lap edzve van. A kész háromrétegű szerkezet középső edzett üvegét a csiszológépen berobbantják, amitől az edzett üveg töretképe szerinti érdekes mintázat alakul ki. Ezzel a technológiával nagyon szép asztallapok, konyhapultok, irodai és étkezőpultok, burkolati elemek és még számtalan építészeti üvegmegoldás készíthető.
Ma már naponta találkozhatunk az edzett ragasztott üvegek "csúcsmodelljével" is, és ez a golyóálló üveg. Funkcióját tekintve meg kell feleljen a legmagasabb biztonsági követelményeknek, ahol az üvegtől megszokott jellemzők mellett olyan fizikai tulajdonságai is érvényesülnek, amellyel sérülés mentesen óvhatja meg személyi és tárgyi értékeinket.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek


Edzett ragasztott üveg - taposó
Taposó üveg
Edzett ragasztott üveg - korlát
Korlát üvegből
Edzett ragasztott üveg - lépcső
Lépcső üvegből
 
 
Az edzett ragasztott üvegek felülete is csúszás mentesíthető?

Igen, ugyanazokkal az eljárásokkal (csúszásgátlószalag, savmaratás, homokfúvás), mint egyéb üvegfelületek esetében.
 
 
edzett ragasztott üveg árak .....
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00