Cégünknél 2018. augusztus 17-én, pénteken központi áramszünet lesz. Ezen a napon gyártóüzemünk és ügyfélszolgálatunk zárva tart, de honlapunkon ajánlatkéréseket ekkor is fogadunk, és email-en is elérhetőek vagyunk! Augusztus 21-étől szokásos nyitvatartás 

Alsó sínes üvegkorlát

Alsó sínes üvegkorlát
Az alsó sínes üvegkorlát azoknak előnyös választás, akik nem kívánnak az üvegfelületükben rozsdamentes acéloszlopokat látni, akkor úgynevezett öntartó megoldással szükséges rögzíteniük. Ekkor a tartószerkezet szerepét teljes mértékben az üveg veszi át. Ebben az esetben edzett, vagy edzett ragasztott üvegelemek beépítése szükséges. Ezzel a megoldással akár nagyobb fesztávolságok is kialakíthatóak, de minden esetben statikailag méretezni kell.

A korlátok rögzítése a födém tartóbetonjához történik úgy, hogy egy alumínium, vagy acél U alakú sínt szerelünk a födémre és abba ültetjük az üveglapot. A korlát ebben az esetben nem feküdhet fel a burkolatra támasztónak, továbbá padlófűtéses felületre nem rögzíthető és esztrích betonos felületre csak áthidalóval lehet rögzíteni. Fa födémre az öntartó üvegkorlátot nem lehet megfelelően rögzíteni. Ha a födém szélén a födém oldalához rögzítjük a tartósínünket, akkor a megfogatás akár el is tüntethető, így csak a homogén üvegfelület adja a látványt, mintegy üvegmellvédet képez. Az üveg U sínbe történő megfogatása speciális eljárással történik. Lehetséges a rögzítés műanyag ékeléssel, vagy ragasztással, illetve a két módszer kombinációjával. A ragasztásnál oda kell figyelni, hogy megfelelő speciális ragasztóanyagot használjunk, ami nem lép kémiai reakcióba a ragasztott biztonsági üveg fóliájával. Nagyon körültekintően kell eljárnunk az üvegkorlát függőleges síkjának beállításánál is. Ezt a munkát feltétlenül gyakorlott szakemberre kell bízni!

Az üvegkorlátok, akár kültéri körülmények között is, a kereskedelemben kapható üvegtisztítókkal könnyen tisztíthatóak, a lerakodott szennyeződések maradéktalanul eltávolíthatóak, és az üveg újszerű állapotba hozható, szemben például a rozsdamentes acéllal, amelyen megtapadnak a zsíros szennyeződések, és eltávolításuk igencsak keserves feladat..
.
 

Ötletek

Alsó sínes üvegkorlát - iroda jelleggel
Iroda jelleggel
Alsó sínes üvegkorlát - savmart
Savmart
Alsó sínes üvegkorlát - fával kombinálva
Fával kombinálva
Alsó sínes üvegkorlát - lépcsőhöz
Lépcsőhöz
Alsó sínes üvegkorlát - króm korláttal
Króm korláttal
Alsó sínes üvegkorlát - csak üveg
Csak üveg
 
 
 
Miért választják a megrendelők az alsó sínes üvegkorlátot, mondjuk az oszlopossal szemben?

Természetesen erre a kérdésre elsősorban, az egyéni ízlés világ a válasz, mivel ezzel a megoldással légies megjelenést biztosíthatunk korlátunknak. Előfordulhat speciális helyi műszaki adottság is, ami csak ezt a megoldást teszi lehetővé.
 
 
Az alsó sínes üvegkorlát árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amely megrendelőink számára megnyugtató, és egyben garancia is, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Biztosak vagyunk benne, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
 
 
Kérjen ajánlatot most!
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek:
7.00-16.00
Visszahívás -, és Árajánlatkérés gomb