Üvegfal

Üvegfal
Az üvegfal a terek elválasztásának elegáns módja kül és beltéren egyaránt alkalmazható. Mindamellett, hogy átereszti a fényt, használhatjuk hang, vagy akár hőszigetelő tulajdonságát is. Készülhet fix, illetve ajtóval kombinált változatban is. Az anyagát tekintve lehet edzett üvegből, ragasztott biztonsági üvegből, illetve edzett-ragasztott kombináció is rendelhető.

Esztétikai és funkcióbeli megjelenését a felhasznált üveg típusa határozza meg. A legjellemzőbbek a víztiszta megjelenés mellett a savmart, homokfújt, az anyagában színezett és a reflektív üvegtípusok.

Variációs lehetőségeit növeli, hogy íves és egyenes kivitelben is szerelhető. Ezen felül az üveg-üveg találkozási csomópontjainál megfelelő szerelvények beiktatásával tetszőleges szögben folytatódhat az üvegfal, így a térben bármilyen formájú és ívű üvegleválasztásokat alkalmazhatunk. Kivitelezése előtt helyszíni felmérés szükséges, ahol a kivitelezhetőség és műszaki megvalósíthatóság szempontjából is fontos szakmai tanácsadással tudunk szolgálni megrendelőik felé!

Fajtái

 
Mekkora területen, illetve milyen méretekben lehet üvegfalakat létesíteni?

Nem tudunk méretbeli korlátozottságról, gyakorlatilag adott műszaki feltételek biztosításával bármekkora üvegfal felületet megvalósíthatunk. Azonban nem elkerülhető a helyszíni felmérés, ahol kiderülnek a megvalósíthatóság műszaki feltételei, kérjük, bízza ezt szakembereinkre!
 
 
Az üvegfal árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Kérjen ajánlatot most!
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Visszahívás -, és Árajánlatkérés gomb